İber Cebo Jambon "%50 İber Irkı" - Jambon
Ön uzuv ile hazırlanmış ürün, skapula humeral seviyesinde kesilmiş ve humerus radialine kadar uzanan, el ve kemik içeren, tuzlama ve olgunlaştırma sürecine tabi tutulmuş yetişkin domuzlardan elde edilmiştir.
Brisa İber Domuzları
Brisa İber domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İber ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örneklerin kökeni, ünlü İspanyol dehesalarında, özellikle Salamanca'da bulunan Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türüne dayanmaktadır.
Tuzlama Süreci
Brisa İber ürünlerinde, tüm parçalar deniz tuzu ile kaplanarak kurutma ve korunma sürecine yardımcı olur, böylece olgunlaşmış ürünlerin tipik renk ve aromalarının gelişimine katkıda bulunur. Taze parçanın her bir kilosu için bir gün boyunca tuzlama odasında kalır ve kontrollü bir sıcaklıkta bekletilir.
Irk: %50 İber
Beslenme: Besi
Etiket: Beyaz
Enerji Değeri: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ
Yağlar: 26.3 g
Doymuş Yağlar: 9.7 g
Karbonhidratlar: < 0,6 g
Şekerler: < 0,5 g
Proteinler: 28.8 g
Tuz: 3.6 g